Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Workshop: "Doctors without patients?" niet klinische carrieremogelijkheden voor artsen

Locatie: Amstelzaal VUmc
Datum: 22 januari

Op maandag 22 januari 2018 organiseren de Co Raad en MFVU ondersteund door VUmc School of Medical Sciences een symposium:

'Doctors without patients?'
niet-klinische carrièremogelijkheden voor artsen

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen met je studie Geneeskunde? Hoor jij graag eens hoe het is om met je arts-diploma iets anders te worden dan medisch specialist of iets binnen de patiëntenzorg?
Zou jij willen weten hoe het is om te werken binnen het onderwijs, het medisch management, consultancy of informant te zijn bij een groot Farmaceutisch bedrijf?
Kom dan naar het symposium maandag 22 januari en kom alles te weten over wat je nog meer kunt met je Geneeskunde diploma!

Schrijf je hier in voor maar 3,80 euro en dan zien we jou maandag 22 januari vanaf 18.30 uur in de Amstelfoyer. Het is inclusief avondeten wat daar geserveerd zal worden tot 19.00. Let op; er mag niet gegeten worden in de Amstelzaal. 
Het zal een vol programma zijn van 19.00 uur tot 21.00 uur met verschillende sprekers en aanvullend een borrel met een hapje en een drankje.
VIA DEZE LINK, schrijf je je in en koop je je kaartje: 
www.ticketkantoor.nl/shop/symposium22jan

Meer informatie over het evenement en de sprekers volgt binnenkort op deze pagina. Mocht je vragen hebben dan kan je mailen naar onderwijscontactpersoon@mfvu.nl of naar evenementen@co-raad.nl