U bent hier:

Kalender

Speeddate de Specialist 2019

Weet je nog niet wat je wil worden na je co-schappen, of wil je toch nog een keer alles vragen over een bepaald specialisme? Kom dan naar Speeddate de Specialist op 11 april! De meest uiteenlopende specialismen zijn deze avond vertegenwoordigd: van SEH-geneeskunde, tropengeneeskunde tot kinderchirurgie. Geef je voorkeur aan en ga een-op-een in gesprek met de specialist.

Wie: Bachelor-3 en masterstudenten
Waar: Mondriaantoren van de Rabobank
Wanneer: 11 April 19:30 – 22:00 uur

Prijs: €5,00

VrijMiCo

Op vrijdag 26 juli is het vanaf 18:00 weer tijd voor onze VrijMiCo! Aangezien het onze laatste dag is voor de welverdiende tweewekelijkse zomervakantie, én het waarschijnlijk heer-lijk weer zal zijn, is de VrijMiCo dit keer @ the Vondelpark! Wij zorgen voor wat biertjes, maar neem vooral zelf ook wat te drinken en te knabbelen mee! De precieze locatie zal volgen. Kom met ons de zomervakantie inluiden en proosten met jullie co-genoten! Voor meer informatie, kijk in het facebook-evenement!

Tot dan!

Co-Raad VUmc

Workshop ECG lezen

Hallooooo coassistenten!

Workshop intoxicaties

Haaaaallo medeco’s!

Vraag jij je ook af hoe drugs nou eigenlijk werken? Hoe zit het ook alweer met uppers, downers en hallucinogene drugs? En welk effect hebben drugs en alcohol op het lichaam?

Op 19 september organiseert de Co-raad VUmc een workshop intoxicaties. Eerst eten we gezellig samen, waarna een interessante en interactieve workshop plaats zal vinden, waar je al je vragen kunt stellen. Daar wil je natuurlijk ook bij zijn! Dus schrijf je hier gratis in.

Wanneer: 19 september
Hoelaat: 18.00 uur (inclusief avondeten)
Waar: medische faculteit, lokaal volgt
Kosten: gratis

Pubquiz

Heeyy coassistent!

Masterclass antibiotica

Begint het jou soms ook te duizelen als je antibiotica wilt voorschrijven? Kies je voor een breed- of smalspectrum antibioticum? En weet jij wat je voorschrijft bij gram positieve ‘coccen’, of juist bij gram negatieve staven? Wat is nou ESBL en MRSA? In de masterclass antibiotica komt dit allemaal aan bod! Je kan onder andere een overzicht verwachten van de meest voorkomende infectieziekten en welke antibiotica daarbij horen. Ook de kenmerken van de verschillende klassen antibiotica zullen de revue passeren. Aan het eind van de avond is jouw kennis over antibiotica weer helemaal up to date en kan je het veilig aan je patiënten voorschrijven!

Symposium - Doctors without patients

Heyy medestudenten!