U bent hier:

Kalender

Masterclass antibiotica

Begint het jou soms ook te duizelen als je antibiotica wilt voorschrijven? Kies je voor een breed- of smalspectrum antibioticum? En weet jij wat je voorschrijft bij gram positieve ‘coccen’, of juist bij gram negatieve staven? Wat is nou ESBL en MRSA? In de masterclass antibiotica komt dit allemaal aan bod! Je kan onder andere een overzicht verwachten van de meest voorkomende infectieziekten en welke antibiotica daarbij horen. Ook de kenmerken van de verschillende klassen antibiotica zullen de revue passeren. Aan het eind van de avond is jouw kennis over antibiotica weer helemaal up to date en kan je het veilig aan je patiënten voorschrijven!

Symposium - Doctors without patients

Heyy medestudenten!

Online pubquiz

Op donderdag 7 mei om 20.30 uur organiseren wij samen met de Co-Raad UVU een online pubquiz. Weet jij wat de hoofdstad van Simbabwe is of waar een belonefoob bang voor is? Geef je dan snel op met een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan met de UVU teams! Klik op de Google forms om je team (max. 6 personen) aan te melden. Verdere informatie volgt per mail!

Online Masterclass Interne Geneeskunde

Nu de datum dat jij als co-assistent je witte jas weer aan mag trekken dichterbij komt, is het tijd om je basale interne geneeskunde kennis bij te spijkeren! Want hoe zat het ook alweer met elektrolystoornissen? Hoe interpreteer je labwaarden? En hoe werkte het zuur-base evenwicht nou ook alweer? Waarschijnlijk is tijdens de stop van de master behoorlijk wat kennis weggezakt, dus we hebben niemand minder dan Jos Kooter en Abel Thijs bereid gevonden om je vragen te beantwoorden! Meld je snel aan!

Online Masterclass 'Financiën in de zorg'

Hoi Coassistenten!

Online masterclass 'Van bul naar baan'

Hoi Coassistenten!
Nog even en we mogen weer met de coschappen aan de slag, een stap dichter bij het echt arts-zijn! Daarom leek het ons een mooie gelegenheid om een masterclass gericht op de persoonlijke ontwikkeling samen met onze sponsor Me-doc te organiseren!
Hoe kan je als net afgestudeerde arts je een weg vinden op de zaal? Hoe ga je met al deze verantwoordelijkheden om en hoe houd je wel je werkplezier? Dit zijn allemaal kwesties die je tijdens de overgang van coassistent naar arts assistent zult ervaren en daarom is het fijn als je hiervoor wat handvatten aangeboden krijgt. 
Me-doc zal in de Masterclass 'Van bul naar baan, eerste fase als arts' ingaan op dingen die je kan doen om met deze verantwoordelijkheden om te gaan en je werkplezier te behouden. Tijdens deze masterclass zal er zelfs een wijnproeverij plaatsvinden met een borrelbox, nog meer redenen om je in te schrijven!

Online Masterclass 'Financiën in de zorg'

Na het succes van de masterclass Financiën in de zorg op 17 juni, hebben we met Van Lanschot besloten dat we deze masterclass nog een keer gaan organiseren op woensdag 15 juli. 

Online masterclass: Acute geneeskunde (VOL)

Hi Coassistenten!

VrijMiCo

Hi Coassistenten!

Bierproeverij

Hi Coassistent!

Online masterclass ECG (VOL)

Na het grote succes van de eerste editie van de masterclass ECG, is het nu tijd voor de tweede editie!

Speeddate de specialist

Hi coassistenten!

Masterclass stolling en antistolling

Op dinsdag 20 oktober om 19.00u vindt er weer een online masterclass plaats! Dit keer zal de masterclass gaan over stolling en antistolling en gegeven worden door Jos Kooter en Abel Thijs. Blijf je moeite houden met de stollingscascade of vergeet je steeds welke stollingsfactor bij Hemofilie A ook al weer is aangedaan? Kom dan naar deze masterclass! 

Masterclass Intoxicaties

Hi coassistenten!

Online pubquiz

Nu we ons middenin de tweede golf bevinden en alle horecazaken dicht zijn, is het weer tijd om elkaar via ZOOM te zien. Daarom organiseren wij op vrijdag 20 november weer een online pubquiz. Ken jij de hele encyclopedie al uit je hoofd? Ben je goed in topografie of een echte sportfanaat? Er is weer een leuke prijs te winnen dus geef je snel op met een team van maximaal 4 personen! Via deze link kunnen jullie je team aanmelden, informatie volgt verder via de mail.

Masterclass CTG lezen

8 december organiseren wij alweer de laatste masterclass van 2020. Dit keer een specialisme dat we al lang niet hebben gezien, namelijk verloskunde! Dr. Petra Bakker, gynaecoloog in het Amsterdam UMC, gaat ons deze avond meer vertellen over het CTG op een interactieve manier aan de hand van casuïstiek. Heb jij je coschap gynaecologie al gelopen en ben je vergeten wat een CTG precies laat zien? Of ben je nog niet bij gynaecologie, maar wil je wel alvast het CTG begrijpen en zo een voorsprong op je mede-coassistenten? Schrijf je dan snel in!