U bent hier:

Kalender

Masterclass Intoxicaties

Hi coassistenten!

Online pubquiz

Nu we ons middenin de tweede golf bevinden en alle horecazaken dicht zijn, is het weer tijd om elkaar via ZOOM te zien. Daarom organiseren wij op vrijdag 20 november weer een online pubquiz. Ken jij de hele encyclopedie al uit je hoofd? Ben je goed in topografie of een echte sportfanaat? Er is weer een leuke prijs te winnen dus geef je snel op met een team van maximaal 4 personen! Via deze link kunnen jullie je team aanmelden, informatie volgt verder via de mail.

Masterclass CTG lezen

8 december organiseren wij alweer de laatste masterclass van 2020. Dit keer een specialisme dat we al lang niet hebben gezien, namelijk verloskunde! Dr. Petra Bakker, gynaecoloog in het Amsterdam UMC, gaat ons deze avond meer vertellen over het CTG op een interactieve manier aan de hand van casuïstiek. Heb jij je coschap gynaecologie al gelopen en ben je vergeten wat een CTG precies laat zien? Of ben je nog niet bij gynaecologie, maar wil je wel alvast het CTG begrijpen en zo een voorsprong op je mede-coassistenten? Schrijf je dan snel in!

Masterclass Beleggen

De eerste masterclass in 2021 is voor iedereen met goede financiële voornemens. Op 27 januari om 19:00u organiseren we in samenwerking met Van Lanschot de masterclass beleggen. Wil jij altijd al beleggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je er al mee bezig en wil je nog meer tips? Schrijf je in en dan zien we jullie online!
 

Symposium: 'COVID-19 en de toekomst'

Wellicht hebben jullie de Save the Date al voorbij zien komen op de socials; op 2 februari om 19:00u zal een symposium met als thema pandemieën plaatsvinden. We gaan het hebben over het effect van klimaatveranderingen op het ontstaan van nieuwe ziekten, over de COVID-19-pandemie en wat we daar nu van geleerd hebben. Dr. Diederik Gommers zal komen spreken en er zal veel ruimte zijn voor al jullie vragen aan hem! Houd onze socials in de gaten voor het volledige programma!

Masterclass Tropengeneeskunde

Masterclass de co kiest met als winnaar 'Tropengeneeskunde'. Op 2 Maart 2021 om 19:00 door Prof. Dr. Michele van Vugt. 

Speeddate de Specialist

Op 15 april 2021 vind ons jaarlijkse evenement Speeddate de Specialist plaats in samenwerking met de MFVU. Schrijf je nu in en ga op date met intra- en extramulare specialisten en kom er achter wat bij jou past!

Workshop Mental Health

Schrijf je nu in voor de Workshop Mental Health op 29 april 2021 via ZOOM!

Online Pubquiz


Door de COVID-19-pandemie zag Koningsdag er helaas weer anders uit dan gehoopt. Het is dus tijd voor wat gezelligheid! Daarom organiseren wij op vrijdag 21 mei van 20:00u tot 21:30u weer een Online Pubquiz. Ook dit keer kan er weer gestreden worden om hele mooie prijzen dus hier wil je bij zijn! Ben jij of zijn jouw teamleden wandelende encyclopedieën? Geef je snel op met een team van maximaal 4 personen! Via deze link http://docs.google.com/.../1FAIpQLSdQtt7PN4obVOu.../viewform
kan je je team aanmelden. Verdere informatie volgt via de mail!

Masterclass Bloedgas Interpreteren

Ga je bijna aan het coschap Interne Geneeskunde beginnen of is dit juist alweer lang geleden? Heb je nog altijd moeite met de interpretatie van pH-waarden of moet je kennis weer even worden opgefrist? Kom dan naar onze masterclass Bloedgas Interpreteren op 25 mei! 

Masterclass Diversiteit & Inclusiviteit

Diversiteit en Inclusiviteit, een super belangrijk onderwerp voor ons als toekomstige artsen!

Masterclass Beeldvorming

Masterclass Beeldvorming di 5 oktober 18:30- 20:45

VrijMiCo

Ein-de-lijk! Het is tijd voor de eerste VrijMiCo in de kroeg. Vrijdag 22 oktober openen wij de deuren voor al onze leden en nodigen wij jullie uit voor een drankje. De locatie zal spoedig volgen maar wees gerust: het bier zal koud staan en jullie zijn binnen beschut tegen de gure oktobermaand. Niets beters dan het weekend inluiden met een gratis biertje! We hopen jullie in groten getale te zien zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de bodem van de pitcher.