U bent hier:

Kalender

Vrijmico @ Café Parck

Vrijdag 22 februari gaan wij, nadat het een aantal jaar uit de agenda was verdwenen, weer de 'VrijmiCo' organiseren! Dit doen wij dit jaar in combinatie met 'de Co kiest'. 
Dit betekent dat jullie mochten bepalen waar de VrijmiCo gaat plaatsvinden of wat voor activiteit we voor de borrel zullen gaan doen.
De poll hiervoor heeft de laatste week van januari op Facebook gestaan en deze is op 31-01 gesloten. Hieruit is gekomen dat we gaan pingpongen en borrelen in café Parck!

We hopen jullie allemaal de 22e te zien met jullie co-groepjes om een potje pingpong te spelen en gezellig bij te praten! Tot dan!

Workshop 'Echografie'

Workshop ‘Echografie’

Speeddate de Specialist 2019

Weet je nog niet wat je wil worden na je co-schappen, of wil je toch nog een keer alles vragen over een bepaald specialisme? Kom dan naar Speeddate de Specialist op 11 april! De meest uiteenlopende specialismen zijn deze avond vertegenwoordigd: van SEH-geneeskunde, tropengeneeskunde tot kinderchirurgie. Geef je voorkeur aan en ga een-op-een in gesprek met de specialist.

Wie: Bachelor-3 en masterstudenten
Waar: Mondriaantoren van de Rabobank
Wanneer: 11 April 19:30 – 22:00 uur

Prijs: €5,00

VrijMiCo

Op vrijdag 26 juli is het vanaf 18:00 weer tijd voor onze VrijMiCo! Aangezien het onze laatste dag is voor de welverdiende tweewekelijkse zomervakantie, én het waarschijnlijk heer-lijk weer zal zijn, is de VrijMiCo dit keer @ the Vondelpark! Wij zorgen voor wat biertjes, maar neem vooral zelf ook wat te drinken en te knabbelen mee! De precieze locatie zal volgen. Kom met ons de zomervakantie inluiden en proosten met jullie co-genoten! Voor meer informatie, kijk in het facebook-evenement!

Tot dan!

Co-Raad VUmc

Workshop ECG lezen

Hallooooo coassistenten!

Workshop intoxicaties

Haaaaallo medeco’s!

Vraag jij je ook af hoe drugs nou eigenlijk werken? Hoe zit het ook alweer met uppers, downers en hallucinogene drugs? En welk effect hebben drugs en alcohol op het lichaam?

Op 19 september organiseert de Co-raad VUmc een workshop intoxicaties. Eerst eten we gezellig samen, waarna een interessante en interactieve workshop plaats zal vinden, waar je al je vragen kunt stellen. Daar wil je natuurlijk ook bij zijn! Dus schrijf je hier gratis in.

Wanneer: 19 september
Hoelaat: 18.00 uur (inclusief avondeten)
Waar: medische faculteit, lokaal volgt
Kosten: gratis

Pubquiz

Heeyy coassistent!

De volgende stap - Financial Health & CV masterclass’

Tijdens het lopen van de coschappen kan de tijd opeens heel snel gaan. Je leert veel, ontdekt waar jouw krachten en interesses liggen en waar je juist geen energie uit haalt. Maar wat moet je doen zodra je eindelijk die felbegeerde bul in jouw handen hebt? Wat is de volgende stap?

All I want for christmas - VrijMiCo

Heyhey coassistenten!

All I want for christmas is.... een super gezellige VrijMiCo! En jawel, in kerstthema! Trek je leukste lelijke kersttrui aan want wie weet, win jij wel een toffe prijs in de 'ugly christmas sweater contest'!
Kom jij, samen met ons en je favoriete mede coassistenten/vrienden, op de VrijMiCo alvast in de kerstsfeer
Zien we jullie dan, op 13 december, 19.00 uur in Café Parck! 

Liefs,

De Co-Raad VUmc

Symposium - Doctors without patients

Heyy medestudenten!