U bent hier:

Kalender

Pubquiz

Heeyy coassistent!

Masterclass antibiotica

Begint het jou soms ook te duizelen als je antibiotica wilt voorschrijven? Kies je voor een breed- of smalspectrum antibioticum? En weet jij wat je voorschrijft bij gram positieve ‘coccen’, of juist bij gram negatieve staven? Wat is nou ESBL en MRSA? In de masterclass antibiotica komt dit allemaal aan bod! Je kan onder andere een overzicht verwachten van de meest voorkomende infectieziekten en welke antibiotica daarbij horen. Ook de kenmerken van de verschillende klassen antibiotica zullen de revue passeren. Aan het eind van de avond is jouw kennis over antibiotica weer helemaal up to date en kan je het veilig aan je patiënten voorschrijven!

Symposium - Doctors without patients

Heyy medestudenten!

Online pubquiz

Op donderdag 7 mei om 20.30 uur organiseren wij samen met de Co-Raad UVU een online pubquiz. Weet jij wat de hoofdstad van Simbabwe is of waar een belonefoob bang voor is? Geef je dan snel op met een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan met de UVU teams! Klik op de Google forms om je team (max. 6 personen) aan te melden. Verdere informatie volgt per mail!

Online Masterclass Interne Geneeskunde

Nu de datum dat jij als co-assistent je witte jas weer aan mag trekken dichterbij komt, is het tijd om je basale interne geneeskunde kennis bij te spijkeren! Want hoe zat het ook alweer met elektrolystoornissen? Hoe interpreteer je labwaarden? En hoe werkte het zuur-base evenwicht nou ook alweer? Waarschijnlijk is tijdens de stop van de master behoorlijk wat kennis weggezakt, dus we hebben niemand minder dan Jos Kooter en Abel Thijs bereid gevonden om je vragen te beantwoorden! Meld je snel aan!

Online Masterclass 'Financiën in de zorg'

Hoi Coassistenten!

Online masterclass 'Van bul naar baan'

Hoi Coassistenten!
Nog even en we mogen weer met de coschappen aan de slag, een stap dichter bij het echt arts-zijn! Daarom leek het ons een mooie gelegenheid om een masterclass gericht op de persoonlijke ontwikkeling samen met onze sponsor Me-doc te organiseren!
Hoe kan je als net afgestudeerde arts je een weg vinden op de zaal? Hoe ga je met al deze verantwoordelijkheden om en hoe houd je wel je werkplezier? Dit zijn allemaal kwesties die je tijdens de overgang van coassistent naar arts assistent zult ervaren en daarom is het fijn als je hiervoor wat handvatten aangeboden krijgt. 
Me-doc zal in de Masterclass 'Van bul naar baan, eerste fase als arts' ingaan op dingen die je kan doen om met deze verantwoordelijkheden om te gaan en je werkplezier te behouden. Tijdens deze masterclass zal er zelfs een wijnproeverij plaatsvinden met een borrelbox, nog meer redenen om je in te schrijven!

Online Masterclass 'Financiën in de zorg'

Na het succes van de masterclass Financiën in de zorg op 17 juni, hebben we met Van Lanschot besloten dat we deze masterclass nog een keer gaan organiseren op woensdag 15 juli. 

Online masterclass: Acute geneeskunde (VOL)

Hi Coassistenten!

VrijMiCo

Hi Coassistenten!

Bierproeverij

Hi Coassistent!

Online masterclass ECG (VOL)

Na het grote succes van de eerste editie van de masterclass ECG, is het nu tijd voor de tweede editie!