U bent hier:

Alumni

Als Co-Raad VU zetten wij ons in voor de belangen van de coassistenten van de VU, enerzijds onderwijsgebonden door o.a. workshops te organiseren, in overleg te gaan met de directieleden van de opleiding en advies naar hen uit te brengen, anderzijds ter ontspanning door verschillende evenementen te organiseren.

Graag zouden wij een alumni-bestand opbouwen met reeds afgestudeerde, oud-leden van de Co-Raad VU. Wij zijn van mening dat deze alumni met een andere blik tegen het onderwijs aan kunnen kijken en ons daardoor van goed advies kunnen voorzien indien dat nodig is. Daarnaast denken wij dat deze afgestudeerden een mooie rol kunnen vervullen in evenementen als 'speeddate de specialist (of eventueel ANIOS/AIOS)', of een evenement dat anderszins is gericht op de loopbaan. Hiertoe bent u uiteraard niet verplicht.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan alumni om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden door, indien gewenst, de nieuwsbrief te ontvangen.

Indien u zich op wilt geven als alumnus van de Co-Raad VU, dan vragen wij u om het volgende formulier in te vullen. Hierbij geeft u toestemming de door u ingevulde gegevens door ons te laten bewaren. Wij zullen discreet met de informatie omgaan. In dat geval, alvast bedankt voor uw inschrijving.

Bij vragen kunt u altijd mailen naar bestuur@co-raad.nl.