U bent hier:

Vacature ondersteuner WACO - Dijklander Ziekenhuis, Hoorn

01/12/2021

Vacature ondersteuner WACO - Dijklander Ziekenhuis, Hoorn

COVID-19 levert wederom veel druk op de zorg binnen het ziekenhuis. Helaas is er weer sprake van een toename van het aantal met COVID besmette patiënten in het ziekenhuis en de verwachting is dat dit aantal nog verder zal gaan stijgen. We gaan dan ook weer naar cohortafdelingen toe op beide locaties.

De verwachting is dat we de komende periode weer het maximale van al ons zorgpersoneel moeten vragen, zowel qua inzet op hun eigen afdeling als op de COVID-afdelingen. Graag willen wij ook een beroep op jullie doen.

Wij zoeken coassistenten die naast de reguliere coschappen extra ingezet willen worden op de kliniek ter ondersteuning van de WACO. Deze inzet mag niet ten koste gaan van de reguliere onderwijsmomenten en reguliere diensten van het coschap dat je volgt. Het is echt een extra inzet (bijbaan) die we dan ook willen belonen met een uitbetaling conform cao schaal FWG 35-0 wat neerkomt op een uurloon van € 14,49 exclusief ORT.

Bekijk de vacature hier.