U bent hier:

Bestuursleden gezocht!

01/05/2022

Solliciteer voor een bestuursfunctie binnen de Co-Raad VU! 

Wil jij je inzetten voor de belangen van coassistenten van de VU? Denk jij graag actief mee over het masteronderwijs? Lijkt het je leuk om leerzame masterclasses en andere evenementen te organiseren voor je medecoassistenten? Wil jij aan de slag binnen een super gezellig team, inclusief congresbezoeken, bestuursuitjes en een bestuursweekend? Solliciteer dan nu naar een van de bestuursfuncties binnen de Co-Raad VU! 

We zijn op zoek naar een secretaris externus, twee masterfunctionarissen en een evenementenfunctionaris. Meer informatie over de bestuursfuncties vind je hier. Spreek bij overige vragen gerust een van de huidige bestuursleden aan of mail naar bestuur@co-raad.nl!

Wil je solliciteren? Stuur voor zondag 22 mei 23:59u een e-mail met je cv en motivatiebrief naar bestuur@co-raad.nl.