Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad bestaat uit coassistenten en masterstudenten van het VUmc en coördineert en organiseert alle activiteiten van de Co-Raad. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het voorjaar, de andere bestuursleden wisselen in het najaar. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad is een belangrijk orgaan dat zich bezighoudt met het behartigen van de belangen van de masterstudenten Geneeskunde aan het VUmc. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad eigenlijk? 

bestuursfoto 2018-2

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Lilian Bot  Lilian Bot

Hi! Mijn naam is Lilian Bot en nadat ik afgelopen jaar secretaris was, zal ik mij vanaf juni 2018 inzetten als voorzitter van de Co-Raad VUmc.  

Tijdens mijn bachelor ben ik al veel bezig geweest met commissies en extra curriculaire activiteiten en dit wilde ik graag voortzetten in mijn master. De uitdaging die ik zocht heb ik nu gevonden in de Co-Raad en ik heb er ontzettend veel zin in om met de rest van het bestuur te zorgen voor een succesvol jaar waarin wij zo veel mogelijk mensen kunnen gaan helpen en ons steentje bij zullen dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van het master curriculum.

Mijn streven is om ervoor te zorgen dat iedere coassistent zich gehoord voelt dus heb je klachten, vragen, suggesties of tips? Spreek mij dan vooral even aan of mail naar voorzitter@co-raad.nl.

 

Secretaris - Heleen Jansen Heleen Jansen

Mijn naam is Heleen Jansen en vanaf juni 2018 ben ik de secretaris van de Co-Raad. Op dit moment start ik bijna met mijn M2 coschappen.

Naast mijn onveranderde belangstelling voor de theorie en praktijk van de geneeskunde, ben ik tijdens mijn eerste jaar coschappen ook geïnteresseerd geraakt in de bestuurlijke en organisatorische kant van de master. Ik zie het als een mooie uitdaging mij voor de Co-Raad in te zetten, eraan bij te dragen de master te blijven verbeteren en een aanspreekpunt voor alle coassistenten te zijn. Ik kijk er naar uit met dit enthousiaste bestuur aan de slag te gaan!

Bij vragen, klachten of tips kun je mailen naar bestuur@co-raad.nl of spreek een van ons gerust even aan!

 

Penningmeester - Maarten Seefat Maarten Seefat

Ik ben Maarten Seefat en ik ben het komende jaar, 2018,  de penningmeester van de Co-Raad.

Ik ben in 2014 via de decentrale selectie begonnen aan mijn studie geneeskunde. Dit heb ik lange tijd gecombineerd met topsport. Ik zit nu in het eerste jaar van mijn master en nu sport minder op de voorgrond staat heb ik meer tijd om mij met andere interessante zaken bezig te houden, zoals organisatorische en bestuurlijke onderwerpen die bij de Co-Raad aan de orde komen.

In 2018 is het aan mij de taak om de Co-Raad in financieel opzicht gezond te houden. Uiteraard denk ik ook mee met de rest van het bestuur, wanneer het om andere zaken gaat. Zo wil ook ik mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van het masteronderwijs.

Mocht je vragen, suggesties of andere opmerkingen hebben, mail mij dan gerust via penningmeester@co-raad.nl.

 

Masterfunctionarissen

Laura van Gessel  Laura van Gessel

Hoi! Mijn naam is Laura van Gessel en vanaf juni 2018 ben ik een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad VUmc. Ten tijde van aantreden ben ik net begonnen met mijn coschap Neurologie.

In 2013 ben ik begonnen met de studie geneeskunde hier aan de VU. Op de middelbare school heb ik mij al ingezet voor scholieren via de leerlingenraad en in mijn studentenleven merkte ik dat ik het ontzettend leuk vind om in commissies me ergens voor in te zetten, van feesten organiseren tot een congres. In mijn wachttijd tot coschappen heb ik in Nepal gewerkt op het speciaal basisonderwijs, waar ik heb gezien dat iedereen op een andere manier het beste leert.

Deze ervaringen én mijn enthousiasme hoop ik komend jaar samen te brengen en bij te dragen aan het maken van een leerzaam en leuke coschap ervaring passend bij elke individuele coassistent. Dit, zodat jullie na 3 jaar vol enthousiasme het artsenleven ingaan!

Loop jij tegen iets aan of heb jij een voorstel voor het verbeteren van jouw coschap? Mail mij dan via m1@co-raad.nl of spreek me aan in de wandelgangen.

 

Ruben Vlas  

Hi! Ik ben Ruben Vlas en sinds juni 2018 ben ik een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad.

In 2013 ben ik begonnen met geneeskunde, daarnaast heb ik tegelijkertijd een bachelor rechtsgeleerdheid afgerond. Vorig jaar heb ik tevens de master gezondheidsrecht aan de UvA behaald. Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de master geneeskunde. Met mijn achtergrond wil ik mij volledig inzetten voor de rechten en belangen van de coassistenten en zorgen voor een succesvolle klachtbemiddeling en klachtafhandeling. Het komende jaar wil ik mij vooral bezighouden met de gelijkheid tussen de coschap locaties, waarbij ik onder andere zal kijken naar de mogelijkheid om meer diensten te laten compenseren.

Mocht je vragen, suggesties, klachten of andere opmerkingen hebben, mail mij dan gerust via m2@co-raad.nl.

 

Luca Janssen Luca Janssen

Mijn naam is Luca Janssen en vanaf januari 2018 ben ik één van de masterfunctionarissen van de Co-Raad. Momenteel ben ik net gestart met mijn M2 coschappen.

In 2012 ben ik begonnen met Geneeskunde en ontdekte ik een voorliefde voor onderwijs en onderzoek. Zodoende heb ik onder andere farmacotherapie onderwijs gegeven en ben ik tijdens een wachttijd voor coschappen ook gestart met de onderzoeksmaster Oncology. Als masterfunctionaris krijg ik nu de kans om met mijn ervaring en enthousiasme bij te dragen aan verbetering en innovatie van het onderwijs.

Komend jaar zal mijn focusgebied als masterfunctionaris liggen op de kwaliteit van onderwijs (zowel in het VCP als tijdens KTO) en zal ik beginnen aan een nieuw project omtrent de leeromgeving in de praktijk, waarbij de nadruk ligt op de begeleiding van coassistenten door a(n)ios en specialisten.

Heb jij ideeën over de verbetering van onderwijs of mis jij iets in de master, dan hoor ik dat graag! Jullie kunnen mij persoonlijk aanspreken of mailen naar m3@co-raad.nl.

 

Evenementen & PR functionarissen

Manon Priester Manon Priester

Mijn naam is Manon Priester en vanaf Juni 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen van de Co-Raad. Op dit moment ben ik bijna klaar met mijn voorbereidende coschappen en sta ik dus nog aan het begin van mijn master. 

Het aankomende jaar zal ik mij bezighouden met het organiseren van de maandelijkse evenementen. Hierbij zal ik me vooral bezig houden met het organiseren van de labwaarden workshop. Daarnaast organiseer ik dit jaar het loopbaanevenement. Dit is een nieuw evenement waar zal worden ingegaan op wat er allemaal komt kijken op financieel gebied na je studie en er tips worden gegeven op waar je precies op kunt letten met solliciteren. Verder vind ik het belangrijk dat er naast educatieve workshops ook leuke sociale activiteiten zijn.

Heb je leuke nieuwe ideeën voor een workshop, een bestaande workshop die je graag een keer georganiseerd wilt hebben of opmerkingen? Spreek me gerust aan of neem contact op via evenementen@co-raad.nl.

 

Laura van Laar Laura van Laar

Mijn naam is Laura van Laar en vanaf Januari 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen van de Co-raad. Momenteel zit ik in mijn eerste masterjaar.

Ik ben erg blij dat de masterfase is aangebroken, nu kunnen we eindelijk iets doen met de kennis die we de afgelopen drie jaar hebben opgedaan tijdens de bachelor! Desondanks valt er altijd nog heel veel te leren in het artsen vak. Daarom leek het mij leuk om als evenementen & PR functionaris van de Co-Raad workshops te organiseren voor jullie, om hier een bijdrage aan te leveren.

Ik vind het belangrijk dat jullie tijdens je coschappen workshops kunnen volgen om kennisgaten te dichten, maar ook om je te kunnen ontspannen met je mede co’s! Daarom zal ik mij dit jaar bezighouden met het organiseren van workshops, de jan heijlmanprijs en sociale activiteiten zoals de pubquiz.

Ik hoop jullie graag een keer terug te zien bij één van onze workshops of evenementen, heb je vragen of opmerkingen? Mail mij gerust via pr@co-raad.nl.

 

Irene Caspers Irene Caspers

Mijn naam is Irene Caspers en vanaf januari 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen binnen de Co-Raad. Op dit moment ben ik net begonnen met mijn coschap neurologie.

Komend jaar zal ik mij bezighouden met het organiseren van alle leuke evenementen die de Co-Raad rijk is zoals het bekende ‘Speeddate de Specialist.’  Daarnaast zal ik mij inzetten voor de promotie van evenementen zodat alle coassistenten altijd op de hoogte zijn van onze workshops en andere activiteiten.

Heb jij zelf nu nog goede ideeën voor een nieuwe workshop of zou je graag een oude bekende weer eens terug zien, spreek mij dan gerust aan of neem contact op via promotie@co-raad.nl.