U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten van de VU en coördineert en organiseert alle activiteiten van de Co-Raad VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het voorjaar, de andere bestuursleden wisselen in het najaar. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU is een belangrijk orgaan dat zich bezighoudt met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Dana Brull

Mijn naam is Dana Brull en ik kijk ernaar uit om komend halfjaar aan de slag te gaan als voorzitter van de Co-Raad VU. Ik heb de kleine coschappen net afgerond en zal na de zomervakantie beginnen met het coschap ouderengeneeskunde. Naast mijn studie sta ik graag op het hockeyveld, speel ik cello in orkesten of leer ik nieuwe talen.

Als voorzitter zal ik het overzicht over de Co-Raad VU bewaren, onze bestuursvergaderingen voorzitten, verschillende overleggen van de masteropleiding bijwonen en de bestuursleden begeleiden en ondersteunen. We hebben weer een mooi team samengesteld voor komend halfjaar en samen zullen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen betekenen voor álle masterstudenten en ons steentje kunnen bijdragen aan de masteropleiding.

Schroom niet om ons aan te spreken of een mail te sturen naar bestuur@co-raad.nl bij klachten, vragen en ideeën!

Secretaris - Anne Hoffman

Mijn naam is Anne Hoffman en ik kijk er ontzettend naar uit om komend halfjaar de secretaris van de Co-Raad VU te mogen zijn. Momenteel ben ik bezig met mijn kleine coschappen en zal ik over ongeveer één jaar afgestudeerd zijn. Samen met de rest van het bestuur hoop ik de komende tijd een verantwoordelijke en toegankelijke Co-Raad VU voor jullie te vormen en verheug ik me erop om – tegen de tijd dat het weer kan – jullie allemaal weer in het echt te kunnen zien bij de masterclasses, workshops, borrels en feestjes.

Van mij als secretaris zullen jullie de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen en ben ik jullie eerste aanspreekpunt via de e-mail. Daarnaast maak ik samen met de voorzitter en penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur en onderhoud ik het contact met externe partijen. Aarzel niet om mij bij vragen, opmerkingen of klachten een mail te sturen. Ik zal zorgen dat deze op de juiste plek terechtkomen en dat jullie goed worden geholpen.

Kortom, we gaan ons uiterste best doen om er een mooi halfjaar van te maken met veel educatieve, maar ook zeker gezellige activiteiten. Ik zie jullie dan!

Penningmeester - Suzanne de Jong

Ik ben Suzanne de Jong en sinds een halfjaar heb ik de functie penningmeester van de Co-Raad VU mogen vervullen. Deze functie heb ik met veel plezier uitgeoefend en dat zal ik aankomend halfjaar weer doen. De komende periode zal ik daarnaast ook druk bezig zijn met mijn semi-artsstage bij de neurologie en mijn nog nader te bepalen keuzestage. Naast mijn coschappen ben ik veel bezig met sporten en heb ik nog een bijbaantje in mijn favoriete kroeg.  

Als penningmeester mag ik het contact met onze sponsoren onderhouden en zal ik ervoor zorgen dat de Co-Raad VU financieel gezond blijft. Daarnaast zal ik vanuit mijn functie een plaats innemen in het dagelijks bestuur van de Co-Raad VU en zal ik mij voornamelijk richten op de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden. Verder zal ik mij komend halfjaar samen met de masterfunctionaris bezighouden met de loopbaanoriëntatie en –begeleiding. 

Ik kijk ernaar uit om samen met het gehele bestuur ons in te zetten voor alle masterstudenten!

Masterfunctionarissen

Daphne Struik

Ik ben Daphne Struik, sinds januari 2021 een van de drie masterfunctionarissen van de Co-Raad VU.

Op dit moment ben ik mijn semi-artsstage bij de chirurgie in het Spaarne Gasthuis aan het afronden waarna ik zal starten met mijn wetenschappelijke stage bij de Gynaecologie. Het einde van de master komt voor mij dus langzaam in zicht. Ik kijk ernaar uit om komend halfjaar de studie te optimaliseren voor alle coassistenten die na mij zullen volgen.

Het afgelopen halfjaar ben ik onder andere bezig geweest met het profileringsjaar, de alliantie van het VUmc en AMC en het evalueren van de KTO’s. Ik kijk ernaar uit om hier komend halfjaar verder mee aan de slag te gaan!

Robin van den Borg

Ik ben Robin van den Borg en ben aankomend jaar een van de drie masterfunctionarissen!

Momenteel ben ik halverwege masterjaar 2 en heb ik met plezier al veel coschappen gelopen. Na de zomer begin ik met mijn kleine coschappen in Amsterdam UMC. Naast mijn coschappen houd ik van een drankje op het terras en hockey ik met veel plezier bij Pinoké. 

Tijdens de master kwam ik af en toe dingen tegen waarvan ik vond dat er ruimte was voor verbetering. Om die reden ga ik me als masterfunctionaris actief inzetten om de masteropleiding zo goed mogelijk te doen verlopen! Daarnaast houd ik me bezig met het optimaliseren van de intervisiebijeenkomsten en de overgang van online naar fysiek onderwijs in dit COVID-tijdperk. 

Wij staan altijd open voor nieuwe inzichten, dus als je ideeën, opmerkingen, verbeterpunten of klachten hebt: wij zijn altijd bereikbaar via de mail en proberen dit zo snel mogelijk te beantwoorden!

Marleen van der Schouw

Hi! Ik ben Marleen van der Schouw en ik zal komend halfjaar masterfunctionaris van de Co-Raad VU zijn! Momenteel ben ik bezig met mijn kleine coschappen in Alkmaar en ben ik dus alweer over de helft van masterjaar 2. Naast coschappen lopen hou ik me ook graag bezig met lekker koken, wandelen, hand lettering en fitnessen.

Ik heb heel veel zin om komend halfjaar deel uit te gaan maken van het bestuur van de Co-Raad VU. Sinds het begin van mijn master ben ik co-groep vertegenwoordiger en ik heb dus al heel wat CGV’s bijgewoond. Het komend halfjaar zal ik verantwoordelijk zijn voor het organiseren en voorzitten van de CGV’s en de klachtenafhandeling. Daarnaast zal ik me inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid van coassistenten, de academische vorming in de master en nog veel meer!

Mocht je vragen, klachten of opmerkingen hebben, dan kan je me altijd bereiken via de Co-Telefoon (06-25327725) of een mail sturen naar bestuur@co-raad.nl. Ik hoop jullie allemaal heel snel te ontmoeten als we weer fysiek een vergadering, activiteit of masterclass kunnen organiseren, of natuurlijk om samen een drankje te drinken op een feestje!

Evenementen & PR functionarissen

Evenementenfunctionaris - Tessa Engelberts

Hé! Mijn naam is Tessa Engelberts en sinds januari 2021 ben ik één van de twee evenementenfunctionarissen van de Co-Raad VU. Afgelopen halfjaar heb ik voor jullie o.a. Speeddate de Specialist en de masterclasses Tropengeneeskunde georganiseerd. Dit heb ik met veel plezier gedaan en zal ik aankomend halfjaar wederom doen!

Op dit moment zit ik in het derde masterjaar en ben ik net gestart met mijn semi-artsstage bij de Psychiatrie. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Momenteel exposeer ik met mijn line-art tekeningen op meerdere plekken. Verder wandel ik graag, doe ik aan yoga, mindfullness en hardlopen, hou ik van dansen en maak ik veel tijd vrij voor de mensen om me heen.

We hebben al een hoop leuke evenementen op de planning staan, zoals de lustrumweek, de pubquiz en de maandelijkse masterclasses. Daarnaast hopen we de steeds meer fysieke sociale evenementen voor jullie te kunnen organiseren. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie binnenkort te zien bij een van onze evenementen! 

Evenementenfunctionaris - Fleur Hoving

Mijn naam is Fleur Hoving en ik kijk er enorm naar uit om mij komend jaar in te zetten als evenementenfunctionaris voor de Co-Raad VU.

Ik ben net begonnen met mijn tweede masterjaar. Naast mijn coschappen hou ik enorm van reizen en ben ik opgeleid tot duikinstructeur. Afgelopen jaar heb ik met enorm veel plezier mijn coschappen gelopen. Door de COVID-19-pandemie was het soms lastig om de verbreding te vinden buiten de reguliere uren om. Middels de evenementen van de Co-Raad VU was het mogelijk om meer verdieping te vinden binnen onze studie.

Als evenementenfunctionaris vind ik het belangrijk om te zorgen voor verbinding tussen coassistenten, zodat ervaringen en ideeën gedeeld kunnen worden. Komend halfjaar zal ik mij naast de reguliere evenementen bezighouden met de voorbereidingen voor het symposium in februari 2022. Ik hoop jullie snel te zien!

Promotiefunctionaris - Debby Ammerlaan

Hoi! Ik ben Debby Ammerlaan en zal ook komend halfjaar weer de functie van promotiefunctionaris op me nemen. Momenteel heb ik mijn wetenschappelijke stage bij het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie in het Amsterdam UMC afgerond en werk ik vier dagen per week in de VU. In september zal ik verdergaan met mijn coschappen. Daarnaast probeer ik in mijn vrije tijd mensen te verblijden met mijn kookkunsten en hou ik ervan om lekker creatief bezig zijn!

Aankomend halfjaar ga ik mij bezig houden met het optimaliseren van de promotie van de Co-Raad VU en de communicatie richting onze leden via de sociale media kanalen. Mijn doel is om het bereik van de Co-Raad VU te vergroten en meer interactie te creëren door middel van het ontwerpen van een nieuwe rubriek.

Ik kijk ernaar uit om me samen met het bestuur in te zetten voor de belangen van de masterstudent en onze toffe evenementen te promoten aan onze leden!