Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad bestaat uit coassistenten en masterstudenten van het VUmc en coördineert en organiseert alle activiteiten van de Co-Raad. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het voorjaar, de andere bestuursleden wisselen in het najaar. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad is een belangrijk orgaan dat zich bezighoudt met het behartigen van de belangen van de masterstudenten Geneeskunde aan het VUmc. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Heleen Jansen  

Mijn naam is Heleen Jansen en vanaf december 2018 ben ik de voorzitter van de Co-Raad. 

Naast mijn onveranderde belangstelling voor de theorie en praktijk van de geneeskunde, ben ik tijdens mijn eerste jaar coschappen ook geïnteresseerd geraakt in de bestuurlijke en organisatorische kant van de master. Ik zie het als een mooie uitdaging mij voor de Co-Raad in te zetten, eraan bij te dragen de master te blijven verbeteren en een aanspreekpunt voor alle coassistenten te zijn. Ik kijk er naar uit met dit enthousiaste bestuur aan de slag te gaan!

Bij vragen, klachten of tips kun je mailen naar voorzitter@co-raad.nl of spreek een van ons gerust even aan!

 

Secretaris - Denise Veltkamp

Hi! Mijn naam is Denise Veltkamp en het komende half jaar ben ik secretaris van de Co-raad.

Op dit moment start ik alweer bijna met het tweede jaar van de coschappen. In 2014 ben ik begonnen aan de studie geneeskunde en ik merkte al snel dat ik naast de studie erg

graag bezig was met commissies en onderwijs! Zo heb ik onder andere de Witte Jassen Ceremonie georganiseerd en de studentenpoli begeleid.
Nu de masterfase is aangebroken wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van het masteronderwijs en ik zie dat als een mooie uitdaging om samen met dit bestuur aan te gaan!

Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben, dan kun je mailen naar bestuur@co-raad.nl. Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd aanspreken!

 

Penningmeester - Jesse de Vries

Hoi! Mijn naam is Jesse de Vries en vanaf december 2018 ben ik de penningmeester van de Co-Raad.

In 2013 ben ik begonnen met de studie geneeskunde aan de VU, daarnaast heb ik in 2016-2017 ook één jaar Bewegingswetenschappen gestudeerd. In de tussentijd ben ik voorzitter van het Overleg Facultaire Studentenorganisaties (OFSO) geweest.

Momenteel zit ik aan het einde van mijn eerste jaar coschappen en begin ik in januari 2019 aan het tweede jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag aan zwemmen, wielrennen en windsurfen. 

Komend jaar ben ik verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de Co-Raad en daarmee wil ik er voor zorgen dat de continuïteit voor de komende jaren van de Co-Raad is verzekerd. Tevens wil ik me inzetten voor een opleidingsklimaat waarin de kwaliteit van het onderwijs kan blijven voldoen aan de verwachtingen en behoeftes van de studenten, zeker in een tijd waar de kwaliteit van het onderwijs vanwege financiële en organisatorische kwesties steeds meer onder druk komt te staan.

Mocht je vragen, suggesties of andere opmerkingen hebben, mail mij dan gerust via penningmeester@co-raad.nl.

 

Masterfunctionarissen

Laura van Gessel  

Hoi! Mijn naam is Laura van Gessel en vanaf juni 2018 ben ik een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad VUmc. Ten tijde van aantreden ben ik net begonnen met mijn coschap Neurologie.

In 2013 ben ik begonnen met de studie geneeskunde hier aan de VU. Op de middelbare school heb ik mij al ingezet voor scholieren via de leerlingenraad en in mijn studentenleven merkte ik dat ik het ontzettend leuk vind om in commissies me ergens voor in te zetten, van feesten organiseren tot een congres. In mijn wachttijd tot coschappen heb ik in Nepal gewerkt op het speciaal basisonderwijs, waar ik heb gezien dat iedereen op een andere manier het beste leert.

Deze ervaringen én mijn enthousiasme hoop ik komend jaar samen te brengen en bij te dragen aan het maken van een leerzaam en leuke coschap ervaring passend bij elke individuele coassistent. Dit, zodat jullie na 3 jaar vol enthousiasme het artsenleven ingaan!

Loop jij tegen iets aan of heb jij een voorstel voor het verbeteren van jouw coschap? Mail mij dan via m1@co-raad.nl of spreek me aan in de wandelgangen.

 

Ruben Vlas  

Hi! Ik ben Ruben Vlas en sinds juni 2018 ben ik een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad.

In 2013 ben ik begonnen met geneeskunde, daarnaast heb ik tegelijkertijd een bachelor rechtsgeleerdheid afgerond. Vorig jaar heb ik tevens de master gezondheidsrecht aan de UvA behaald. Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de master geneeskunde. Met mijn achtergrond wil ik mij volledig inzetten voor de rechten en belangen van de coassistenten en zorgen voor een succesvolle klachtbemiddeling en klachtafhandeling. Het komende jaar wil ik mij vooral bezighouden met de gelijkheid tussen de coschap locaties, waarbij ik onder andere zal kijken naar de mogelijkheid om meer diensten te laten compenseren.

Mocht je vragen, suggesties, klachten of andere opmerkingen hebben, mail mij dan gerust via m2@co-raad.nl.

 

Pam Molenaar 

Mijn naam is Pam Molenaar en ik zal vanaf januari 2018  de rol van masterfunctionaris binnen de Co-Raad VUmc vervullen.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om extra dingen te doen naast mijn studie geneeskunde, dus toen ik hoorde over  de Co-Raad was ik meteen enthousiast. Tot mijn coschappen heb ik farmacotherapie practica in de bachelor gegeven, wat ik altijd heel leuk vond om te doen. Door in het bestuur van de Co-Raad te gaan wil ik nu ook wat inhoudelijks toe gaan voegen aan het onderwijs, in plaats van dit alleen te geven. Komend jaar zal ik mij vooral bezighouden met een didactische leerlijn en academische vorming binnen de master geneeskunde. Hiernaast behoort ook de lange termijn kwaliteit van het VCP tot mijn aandachtspunten.

Als je vragen of ideeën hebt kan je me altijd benaderen, dit kan via m3@co-raad.nl of schiet me een keer aan op een van onze evenementen!

 

Evenementen & PR functionarissen

Manon Priester 

Mijn naam is Manon Priester en vanaf Juni 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen van de Co-Raad. Op dit moment ben ik bijna klaar met mijn voorbereidende coschappen en sta ik dus nog aan het begin van mijn master. 

Het aankomende jaar zal ik mij bezighouden met het organiseren van de maandelijkse evenementen. Hierbij zal ik me vooral bezig houden met het organiseren van de labwaarden workshop. Daarnaast organiseer ik dit jaar het loopbaanevenement. Dit is een nieuw evenement waar zal worden ingegaan op wat er allemaal komt kijken op financieel gebied na je studie en er tips worden gegeven op waar je precies op kunt letten met solliciteren. Verder vind ik het belangrijk dat er naast educatieve workshops ook leuke sociale activiteiten zijn.

Heb je leuke nieuwe ideeën voor een workshop, een bestaande workshop die je graag een keer georganiseerd wilt hebben of opmerkingen? Spreek me gerust aan of neem contact op via evenementen@co-raad.nl.

 

Mark Wessels

Hallo, ik ben Mark Wessels. Ik ben pas net begonnen met de co-schappen, en kwam er snel achter dat de Co-Raad veel voor mij (en jou) als co-assistent kan betekenen. Het leek me eigenlijk wel heel gaaf om daar aan mee te werken. Meewerken aan het onderwijs, de workshops en ook de feestjes die de Co-Raad zo organiseert, dat leek me wel wat. Zodoende heb ik gesolliciteerd en mag ik nu trots zeggen dat ik komend jaar PR + evenementen functionaris word.

Dit jaar gaan we weer handige, leerzame workshops organiseren, maar zullen we ook gaan experimenteren met nieuwe onderwerpen en nieuwe ideeën. Ik ga dit jaar enthousiast in, met als doel m’n mede-co’s buiten het ziekenhuis samen te laten komen op gave activiteiten, zij het leerzaam of zij het op een borrel, zodat we samen terug kunnen kijken op een geslaagd jaar.

Houd dus vooral de agenda in de gaten, kom een keer langs, ik spreek je dan! Mail mij gerust via promotie@co-raad.nl.

 

Sacha Rowling

Mijn naam is Sacha Rowling en het aankomende jaar ben ik één van de evenementen & PR functionarissen binnen de Co-raad.

Ik ben op dit moment bezig met mijn heelkunde coschap. Ik ben geneeskunde gaan studeren omdat ik het een mooi en interessant vak vind het heel waardevol vind dat wij later, als artsen, daadwerkelijk iets kunnen veranderen in het leven van anderen.

Ik ben bij de Co-raad gegaan omdat ik vind dat ze in de afgelopen jaren een hoop hebben bereikt en ik daar graag mijn steentje aan bij wil dragen. 

Het aankomende jaar wil ik nieuwe workshops aanbieden en bestaande workshops in een ander jasje steken, zodat ze nog beter aansluiten bij de behoeftes van jullie. Ik zal mij onder andere bezighouden met het organiseren van ‘Speeddate de specialist’. Als je suggesties of ideeën hebt over nieuwe workshops of het verbeteren van workshops kan je altijd contact met me opnemen! Mail mij gerust via pr@co-raad.nl.