U bent hier:

Huidig-bestuur-2022-2

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten geneeskunde van de VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het januari, de andere bestuursleden wisselen in het juli. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU en organiseert daarnaast diverse evenementen zoals masterclasses en leuke activiteiten. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Anne Eva Petersen

Ik ben Anne Eva Petersen en zal komend half jaar de voorzitter zijn van de Co-Raad VU, waar ik heel veel zin in heb met onderstaand topteam!

Verder ben ik bezig met mijn laatste masterjaar en zal ik mijn semi-artsstage gaan lopen bij de kinderchirurgie op locatie AMC. Daarnaast word ik blij van sporten, lekker eten (het koken iets minder), tweedehands pareltjes scoren, maar het allermeest van op wintersport gaan.

Als voorzitter zal ik het overzicht bewaren, vergaderingen voorzitten, verschillende overleggen van de opleiding bijwonen en de andere bestuursleden ondersteunen. Samen zullen we komen halfjaar weer ons best doen om op te komen voor de belangen voor alle coassistenten en leuke evenementen te organiseren. Heb jij nog leuke ideeën of wensen? Laat het ons dan even weten!

Secretaris externus - Arman Erol

Ik ben Arman Erol en op dit moment loop ik mijn coschap chirurgie. Verder ligt mijn passie en interesse binnen het prachtige vakgebied van de Oogheelkunde. Hiernaast zijn mijn hobby’s onder andere reizen om vervolgens op bijzondere bestemmingen mezelf zowel cultureel als culinair te prikkelen.

De komende bestuursperiode mag ik als secretaris externus bijdragen aan het onderhouden van relaties en communicatie naar externe partijen via onder andere de maandelijkse nieuwsbrief en netwerkactiviteiten. Tevens neem ik als secretaris externus zitting in het dagelijks bestuur, waarin de dagelijkse gang van zaken van de Co-Raad VU wordt gewaarborgd.

Mijn doelstelling is te kunnen verbinden tussen alle diverse coassistenten die wij rijk zijn op de VU, door laagdrempelig benaderbaar te zijn en een luisterend oor te bieden. Dit wil ik bereiken door onderling dialoog te creëren, waarmee wij als Co-Raad VU een positieve toevoeging zijn voor het academische klimaat. Ik draag namelijk graag zorg aan om onze collectieve wensen en behoeftes ter verbetering van het masteronderwijs bij de opleidingsdirectie aan te dragen.

Daarom hoor ik graag tegen wat voor zaken jij aanloopt als coassistent en welke eventuele verbeteringen jij voor zou stellen.

Secretaris internus - Sanne Jonker

Ik ben Sanne Jonker, secretaris internus van het bestuursjaar 2022-2! Op dit moment zit ik nog aan het begin van M1 (interne geneeskunde) en doe dit met veel plezier. Naast de Co-Raad VU en coschappen vind ik het leuk om hard te lopen en te kitesurfen.

Het afgelopen half jaar ben ik de promotie functionaris geweest. Het viel mij op dat het doel hier voornamelijk lag bij de promotie van evenementen. Mijn mening is dat het doel meer moet liggen bij de communicatie naar de leden, waardoor de functie secretaris internus in het leven is geroepen die ik het komende half jaar meer zal vormgeven. Al helemaal nu na COVID er weer een overvloed en een terug verschuiving is aan activiteiten en (fysiek) informatie.

Het komende half jaar zal ik dus vooral bezig zijn met het optimaliseren van de communicatie naar jullie toe. Heb je een vraag of opmerking? Mail naar bestuur@co-raad.nl!

Penningmeester - Danielle Kaiser

Mijn naam is Daniëlle Kaiser en ik ben het aankomend halfjaar de penningmeester van de Co-Raad VU. Momenteel ben ik bezig met mijn semi-artsstage bij de interne geneeskunde.  Naast de coschappen houd ik mij bezig met koken, bakken, wandelen en werk ik nog in een pannenkoekenhuis in Limburg.

Als penningmeester heb ik de taak om de Co-Raad VU financieel gezond te houden en mag ik het contact met onze sponsoren onderhouden. Vanuit mijn functie zal ik ook een plaats innemen in het dagelijks bestuur van de Co-Raad VU waarin ik mij het komend halfjaar ga richten op de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden.

Ik kijk ernaar uit om samen met de andere bestuursleden ons in te zetten voor alle masterstudenten!

Masterfunctionarissen

Masterfunctionaris - Nuria Beunk

Ik ben Nuria Beunk en ik zal komend jaar een van de masterfunctionarissen zijn van de Co-Raad VU.

Momenteel loop ik mijn coschap gynaecologie en heb ik nog iets meer dan een jaar coschappen te gaan. Naast de coschappen sta ik graag in de dansschool en in de zomer geniet ik ontzettend van de zon, het liefst samen met vrienden.

Als masterfunctionaris wil ik me inzetten om de opleiding steeds een beetje beter en leuker te maken voor huidige en toekomstige coassistenten. Ik zal mij ook bezighouden met diversiteit en inclusiviteit in de master, het verbeteren van het intervisieonderwijs en aandacht vragen voor preventie in de master.

Wij horen graag jullie ideeën en waar jullie tegenaan lopen, dus stuur ons laagdrempelig een mail. Ik heb veel zin om me het komende jaar in te zetten voor alle masterstudenten!

Masterfunctionaris - Nneka Buzugbe

Hi! Ik ben Nneka Buzugbe en ik zal komend half jaar zitting nemen als nieuwe masterfunctionaris binnen het bestuur van de Co-Raad VU. Op dit moment zit ik in masterjaar 2 en ga ik beginnen aan de kleine coschappen. In mijn vrije tijd hockey ik graag en als het weer er naar is, ben ik gek op watersporten.

Het komende half jaar zal ik de CGV’s organiseren en voorzitten en zal ik me bezighouden met het behandelen van binnengekomen klachten. Daarnaast vallen ook het evalueren van het Programmatisch Toetsen, feedback aan coassistenten op de werkvloer en persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid van coassistenten binnen mijn portefeuille.

In het geval van vragen, opmerkingen of klachten ben ik altijd laagdrempelig te bereiken via de Co-Telefoon (06-25327725) of per mail (bestuur@co-raad.nl). Hopelijk tref ik jullie snel op het CGV of tijdens een van de masterclasses en activiteiten!

Masterfunctionaris - Iris Verkuijl

Hi! Ik ben Iris Verkuijl en ik ben aankomend half jaar opnieuw een van de drie masterfunctionarissen! Momenteel zit ik aan het einde van het tweede masterjaar en heb ik met veel plezier al heel wat coschappen gelopen. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met hardlopen, wandelen en koken en werk ik in de ouderenzorg, maar het liefst spreek ik natuurlijk af met vrienden om samen te eten en spelletjes te doen.

Komend half jaar zal ik onder andere verschillende coschaplocaties evalueren door middel van co-lunches, zal ik mij inzetten voor regelmatig coassistentenonderwijs tijdens de coschappen en blijf ik betrokken bij de alliantie van het VUmc en het AMC. Heb je hier vragen, ideeën of opmerkingen over? Neem dan zeker contact met ons op.

Ik heb er zin in om mij samen met de rest van het bestuur in te zetten voor alle masterstudenten en hoop jullie binnenkort te zien bij een co-lunch of bij een van onze evenementen!

Evenementenfunctionaris

Evenementenfunctionaris - Sabrina Zwetsloot

Mijn naam is Sabrina Zwetsloot en ik ben aankomend half jaar een van de evenementenfunctionarissen.

Ik doe op dit moment mijn semi-artsstage bij de chirurgie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten (pilates, zwemmen, surfen als het warm is) en te koken. Daarnaast speel ik piano en probeer ik wat boeken te lezen. 

Aankomend half jaar zal ik mij bezighouden met het organiseren van het lustrumfeest en enkele masterclasses. Ik heb er heel veel zin in en hoop je binnenkort te zien op een van onze evenementen!