U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten geneeskunde van de VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het januari, de andere bestuursleden wisselen in het juli. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU en organiseert daarnaast diverse evenementen zoals masterclasses en leuke activiteiten. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Nneka Buzugbe

Hi! Ik ben Nneka Buzugbe en ik zal komend half jaar zitting nemen als nieuwe voorzitter binnen het bestuur van de Co-Raad VU.

Waarom heb je besloten de opleiding geneeskunde te doen? Ik vond dat geneeskunde een leuke combinatie was van aan de ene kant heel theoretisch leren over het menselijk lichaam, gezondheid en ziekten en aan de andere kant leren over hoe je daarover communiceert met patiënten. Die combinatie maakte mij erg enthousiast en dat doet het, gelukkig, nog steeds!

Ik heb eerder tijdens mijn opleiding drie jaar lid mogen zijn van de opleidingscommissie. Ik vond het toen zo leuk om met onderwijs bezig te zijn dat het na mijn afzwaaien toch weer begon te kriebelen om iets met onderwijs te doen. De Co-Raad doet naast het organiseren van masterclasses en sociale evenementen ook veel voor het onderwijs van de coassistenten. Het leek me daarom leuk om samen met andere studenten onderdeel van het bestuur te zijn. 

Het komende half jaar zou ik graag studenten willen laten zien wat de Co-Raad allemaal te bieden heeft. Veel studenten kennen ons als een orgaan dat zich voornamelijk inzet voor onderwijsverbetering maar daarnaast hebben we ook hele leuke activiteiten zoals de botenborrel op de Amstel, de pubquiz, leerzame workshops en netwerkactiviteiten. Kortom, wordt lid van de Co-Raad VU en sluit vooral een keer aan bij een activiteit!

Secretaris internus - Annika Kooke

Mijn naam is Annika Kooke en ik zal tijdens het bestuursjaar 2023-1 de functie secretaris internus op me nemen. Op dit moment ben ik nog helemaal aan het begin van de masterfase en loop ik nu het coschap interne geneeskunde!

Naast mijn geneeskunde studie sport ik graag en haal ik geluk uit creatief bezig zijn. Daarnaast heb ik bijna 50 plantjes op mijn kleine studentenkamer waar ik graag voor zorg. Een van mijn doel voor aankomend jaar: meedoen met de co-cycling tour en daarvoor trainen! 

Als secretaris internus zal ik mij bezig houden met de communicatie naar de leden toe. Ik zal zowel bezig zijn met promotie als met contact onderhouden met jullie via onze socials en website. Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie altijd een dm sturen of mailen naar: bestuur@co-raad.nl. Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar!

Secretaris externus - Valerie Keuker

Ik ben Valerie Keuker en zal komend bestuurshalfjaar 2023-1 de functie secretaris externus op mij nemen!

Momenteel begin ik bijna aan mijn laatste jaar coschappen en ga mijn semi bij de kindergeneeskunde doen! Naast de coschappen sport ik, leer gitaar spelen en spreek ik graag af en met vrienden en familie. Ook werk ik met plezier op de huisartsenpost als junior-triagist.

Aankomend halfjaar zal ik mij o.a. inzetten voor het onderhouden van de externe relaties, de nieuwsbrief, een deel van de website en het organiseren van de CGV’s. Samen met de andere bestuursleden gaan wij er een mooi jaar van maken! 

Heb je vragen of ideeën laat het ons weten. Ik hoop je op een van onze activiteiten of bij een CGV te zien, tot snel! 

Penningmeester - Dieder Stolk

Ik ben Dieder Stolk, Penningmeester van de Co-Raad VU 2023-1. Momenteel zit ik halverwege M3 en ben ik bezig met onderzoek bij de Plastische Chirurgie. Hierna rest alleen nog een keuzecoschap SEH in Venetië waar ik erg naar uit kijk. Verder houd ik van zingen, lekker eten, sporten en ben ik Italiaans aan het leren. 

Naast mijn primaire taak als bewaker van de financiën wil ik mij dit jaar inzetten voor het uitbreiden van sponsorrelaties, focussen op maatschappelijke betrokkenheid en op groei van de vereniging.

Wij staan voor alle input open, dus mocht je een vraag, opmerking of klacht hebben, mail dan naar bestuur@co-raad.nl!

Masterfunctionarissen

Masterfunctionaris - Nuria Beunk

Hi! Mijn naam is Nuria Beunk en ik zal me komend half jaar blijven inzetten als masterfunctionaris voor de Co-Raad VU. Momenteel loop ik mijn coschap huisartsgeneeskunde en over een half jaar studeer ik af! 

Om te ontspannen en fit te blijven, sta ik graag in de dansschool en verder houd ik van reisjes maken en lekker buiten zijn als de zon schijnt.

Het afgelopen half jaar heb ik me als masterfunctionaris ingezet voor het onderwijs en heb ik gewerkt aan het verbeteren van het intervisieonderwijs en het vergroten van de aandacht voor diversiteit en inclusie in de master. Komend half jaar houd ik deze taken en zal ik me ook bezighouden met het monitoren van programmatisch toetsen.

Heb je ideeën, klachten of iets meegemaakt dat je graag met ons wilt bespreken? Stuur ons dan laagdrempelig een mailtje! Ik heb zin in mijn tweede half jaar bij de Co-Raad VU! 

Masterfunctionaris - Safak Abdelrahman 

Ik ben Safak Abdelrahman en zal komend halfjaar de functie van masterfunctionaris vervullen. Ik kijk ernaar uit om dit jaar onderdeel uit te maken van de Coraad VU!

Momenteel ben ik bezig met mijn coschap kindergeneeskunde en heb ik het heel erg naar mijn zin. Naast geneeskunde vind ik ook een heleboel andere dingen leuk, zoals gezellig met vrienden uit eten, sporten, en nieuwe plekken ontdekken. Ik sta heel erg open voor nieuwe ervaringen en hou ervan mezelf uit te dagen. 

Wij horen graag alle ideeën of opmerkingen vanuit de studenten.Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met zowel het bestuur als met iedereen die betrokken is in de master. Ik heb veel om mij in te zetten voor alle masterstudenten en hoop iedereen terug te zien tijdens onze evenementen!

Evenementenfunctionaris

Evenementenfunctionaris - Ketharan Balasupramaniam

Hoi! Mijn naam is Ketharan Balasupramaniam en op dit moment zit ik in het begin van mijn eerste masterjaar! Aan mijn is de taak weggelegd om de functie evenementenfunctionaris van de Co-Raad VU te vervullen.

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan hardlopen en fietsen op mijn prachtige racefiets door de prachtige polder! Daarnaast werk ik met veel plezier op de Huisartsenpost!

Aankomend half jaar zal ik mij bezighouden met o.a. het organiseren van enkele masterclasses en evenementen! Ik heb er heel veel zin in en hoop je binnenkort te zien op een van onze evenementen!