Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sollicitaties

Opgelet: De sollicitatieperiode voor het bestuur van de Co-Raad 2019-2 is helaas reeds gesloten. Het bestuur van 2020-1 zal in december 2019 aantreden, enkele weken voorafgaand daaraan is het weer mogelijk om te solliciteren. 

 

Solliciteer voor een bestuursfunctie binnen de Co-Raad VUmc!

Wil jij je inzetten voor de belangen van coassisenten van het VUmc? Ben jij een enthousiaste coassistent die graag actief betrokken is bij het masteronderwijs? Lijkt het je leuk om leerzame workshops te organiseren voor je mede-coassistenten? Wil jij aan de slag binnen een gezellig team?

Solliciteer dan nu naar één van de bestuursfuncties binnen Co-Raad VUmc. 
Wij zoeken:
- Secretaris
- Masterfunctionaris (2x)
- Evenementen & PR functionaris

Meer informatie over de bestuursfuncties vind je in dit bestand. Spreek bij overige vragen gerust één van de huidige bestuursleden aan of mail naar bestuur@co-raad.nl!

Stuur uiterlijk maandag 1 mei om 23:59 uur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar bestuur@co-raad.nl.

Secretaris
Ben je een samenwerker, punctueel en vind je het interessant om betrokken te zijn bij alle facetten van het bestuur? Dan zijn wij op zoek naar jou als secretaris van het aankomende bestuur van de Co-Raad VUmc.

Als secretaris van de Co-Raad zorg je samen met de voorzitter en de penningmeester voor het reilen en zeilen van het dagelijks bestuur door de vergaderingen te notuleren, het contact te houden met externen en coassistenten door het algemene e-mailadres te beheren en eindverantwoordelijk te zijn voor de nieuwsbrief. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkelingen binnen het masteronderwijs en de invulling van de evenementen.

Masterfunctionaris
Ben je assertief, een harde werker en praat je graag mee over het master onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou als masterfunctionaris van het aankomende bestuur.

Als masterfunctionaris van de Co-Raad behandel je binnenkomende klachten van studenten, evalueer je coschappen op locatie door middel van co-lunches en bespreek je jouw verbeterpunten met de mastercoördinatoren. Daarnaast ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de master en denk je onder andere mee in werkgroepen. Tot slot wordt er vier keer per jaar een overleg met de co-groep vertegenwoordigers georganiseerd waardoor je dichtbij de coassistenten staat.

Evenementen & PR functionaris
Ben je creatief? Houd jij wel van aanpakken? En vind je het leuk om je organisatorische talent in te zetten om een evenement voor je medestudenten te organiseren? Dan zoeken we jou als Evenementen & PR-functionaris voor het aankomend bestuur van de Co-Raad!

Als Evenementen & PR functionaris denk je net als het gehele bestuur mee over de problemen binnen het onderwijs. Het is vervolgens aan ons om middels verbredende en verdiepende evenementen bij te dragen aan jouw perfecte opleiding tot arts. Daarnaast is er onder coassistenten natuurlijk behoefte aan ontspanning waarvoor je eveneens evenementen en feesten organiseert. Het organiseren hiervan eist heel wat van je organisatorische talenten, maar het geeft vooral een kick om een groot evenement neer te zetten.