U bent hier:

Evenementen

De Co-Raad organiseert jaarlijks diverse workshops en evenementen ter aanvulling op het reguliere curriculum. De workshops gaan over onderwerpen waar studenten graag verdieping op willen hebben of herhaald willen zien.

Een aantal populaire workshops die jaarlijks terugkomen zijn o.a.: workshop intoxicaties, antibiotica en vochtbeleid. Daarnaast bedenken we ieder jaar nieuwe workshops gericht op de behoefte en vraag van coassistenten. Naast deze workshops organiseren we ook evenementen gericht op loopbaanoriëntatie, waarvan de ‘Speeddate de Specialist’ ons grootste jaarlijkse evenement is. Ook reiken we jaarlijks de ‘Jan Heijlman prijs’ uit aan de beste coschap begeleiders en het beste coschap.
Daarnaast vinden wij het ook leuk en belangrijk dat co-assistenten elkaar op een sociale, ontspannen manier ontmoeten. Zo hebben we onder andere VrijMiCo’s om elkaar gezellig te spreken onder het genot van een drankje, houden we elk halfjaar een pubquiz in een leuk café, en organiseren we jaarlijks een groot feest. Wij zien jullie daar graag terug!
 
Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van onze evenementen en workshops? Word dan lid van de Co-RaadLike onze Facebook pagina of volg ons op instagram!