U bent hier:

Geef je op als vrijwilliger

17/03/2020

Beste studenten, 

Om ons zorgsysteem zo veel mogelijk te ondersteunen, is jullie hulp hard nodig! Denk aan het oppassen op kinderen van zorgverleners, telefoon beantwoorden of mogelijk ook hulp op afdelingen (afhankelijk van je ervaring), zowel binnen het Amsterdam UMC als daarbuiten. Daarom hebben wij het volgende Google Forms (https://forms.gle/3sesTbu9yqEN7aqHA) in het leven geroepen, waarbij alle medische studenten kunnen aangeven waar zij kunnen/willen helpen en ook hoe veel. Wij vragen jullie om deze in te vullen, ook als je al eerder een mailadres hebt opgegeven. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om alles rond te krijgen. Op dit moment zijn we dus aan het inventariseren wie er mogelijk geïnteresseerd is, zodat we direct aan de slag kunnen indien alles volledig rond is!

Dank jullie wel voor de medewerking, laten we allemaal ons beste beentje voor zetten.