U bent hier:

Trots op de coassistent!

18/03/2020

Het COVID-19 treft steeds meer mensen in Nederland. Op vrijdag 13 maart werden de coschappen in elk ziekenhuis tot en met 6 april gestaakt en worden coassistenten geacht naar huis te gaan. Echter velen van ons willen niet stilzitten en afwachten, wij willen helpen. De Co-Raad VU maakte daarom een lijst waarop coassistenten zich vrijwillig kunnen aanmelden om te ondersteunen in de strijd tegen het COVID-19. Al snel blijkt dat velen van ons eensgezind zijn en komen we -samen met de UVA- tot wel 1850 aanmeldingen! Terwijl je dit leest, worden de eerste coassistenten al geplaatst op hun tijdelijke werkplekken. Deze verbondenheid en eensgezindheid onder ons, het willen helpen en het willen doen, maakt ons enorm trots. Wij zijn trots op jullie, op ons samen.