U bent hier:

25ste Jan Heijlman prijs online uitgereikt

19/06/2020
Onderwijsprijs voor beste coschappen en begeleiders

Al voor de 25e keer organiseert de Co-Raad VU dit jaar de Jan Heijlmanprijs uitreiking. Dit is een prijs die wordt uitgereikt aan de beste KTO-docent, beste KTO-locatie, beste coschaplocatie, beste specialist en beste arts-assistent. De top 3 is gebaseerd op de stemmen die jullie, de coassistenten, hebben uitgebracht. Dit jaar is er een aangepaste versie van de Jan Heijlmanprijs uitreiking, deze vindt namelijk online plaats middels video's van de bestuursleden van de Co-Raad VU. De Co-Raad VU is trots om dit jaar weer de Jan Heijlmanprijs uit te kunnen reiken en daarmee onze opleiders in het zonnetje te kunnen zetten. Ben jij nou benieuwd wie geëindigd zijn in de top-3's? En of jij misschien wel op een winnaar hebt gestemd? Bekijk dan de video!
 

Uitslagen:

Beste KTO-locatie
1. Gynaecologie & verloskunde OLVG
 Student: zeer veilige leeromgeving en vol geduld alle uitleg, waarbij gewoon een goed deel zelfstandigheid wordt vereist; daar word je een goede arts van!
2. Heelkunde OLVG
3. Interne Geneeskunde Spaarne Gasthuis Hoofddorp

Beste KTO-docent
1. Saskia Oosterbaan-Lodder (OLVG)
Student: Saskia Oosterbaan vond ik een top docent; zij maakt echt je KTO! Ze deelt veel persoonlijke verhalen, is heel betrokken en geeft veel praktische tips. Je bent als coassistent helemaal klaar voor het coschap na haar onderwijs. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief!
2. Isabelle van Spanje (Spaarne Gasthuis Hoofddorp)
3. Menso Nube (Spaarne Gasthuis Haarlem)

Beste coschaplocatie
1. Psychiatrie GGZinGeest
Student: veel zelfstandigheid bij een unieke patiënten populatie met goede begeleiding.
2. Neurologie NWZ Den Helder, Kindergeneeskunde Dijklanderziekenhuis Hoorn, Kindergeneeskunde NWZ Den Helder
3. Psychiatrie OLVG west 
 

Beste specialist

1. Dr. Van der Spek (Interne geneeskunde, NWZ)
Student: Hij is super toegankelijk, neemt je mee aan de hand tijdens je eerste coschap en legt veel uit. Hij neemt daarnaast de tijd om met je te praten over je persoonlijke ontwikkeling, zelfs buiten zijn werktijd om. 
2. Dr. Van Herrewegen (Kindergeneeskunde, Dijklanderziekenhuis)
3. Dr. Ter Meulen (Neurologie, OLVG)

Beste arts-assistent

1. Niels van Kampen (Psychiatrie, OLVG)
Student: Niels van Kampen laat je veel doen en geeft je veel aandacht en begeleiding; hij is een erg betrokken arts-assistent. Daarnaast is hij ook gezellig, wat belangrijk is voor een veilige leeromgeving
2. Fenna Muller (Neurologie, OLVG)
3. Jennifer Straatman (Heelkunde, VUmc)