U bent hier:

Governance van de zorg na de pandemie

02/05/2021

Lessen van de coronacrisis: Governance van de zorg na de pandemie

De VU School of Governance organiseert op vrijdagmiddag 21 mei vanuit de Jaarbeurs Studio's een online middagconferentie over de lessen van de coronacrisis. De coronacrisis heeft veel gevraagd van de zorgsector die al onder grote druk staat. Zij heeft ongekende weerbaarheid zichtbaar gemaakt maar ook de kwetsbaarheden van haar organisatie. Hoe benutten we deze ervaringen? Hoe zorgen we dat we beter voorbereid zijn bij een volgende pandemie? Maar ook: wat leren deze ervaringen over hoe we de zorgsector als geheel sterker moeten maken?

We gaan graag met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Er zijn twee rondes die beginnen met korte presentaties van interessante sprekers zoals o.a. Aura Timen (Hoofd van de Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding RIVM/ bijzonder hoogleraar VU) en Maurice van den Bosch (Voorzitter Raad van Bestuur OLVG Ziekenhuis Amsterdam) Aansluitend volgt een tafelgesprek onder leiding van Ruud Koolen (Directeur Dutch Health Hub Jaarbeurs) met ruimte voor interactie met de deelnemers. Ben jij erbij? Schrijf je dan snel in. Studenten ontvangen een fixe korting!