U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten geneeskunde van de VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het januari, de andere bestuursleden wisselen in het juli. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU en organiseert daarnaast diverse evenementen zoals masterclasses en leuke activiteiten. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Rita Hashicho

Hi! Ik ben Rita Hashicho, voorzitter van de Co-Raad VU 2024-1. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de master.

Naast dat ik geneeskunde studeer vind ik het ook ontzettend leuk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken, veel tijd met vrienden door te brengen en probeer ik mezelf altijd uit te blijven dagen. 

Het komende jaar hoop ik samen met de rest van het bestuur jullie te laten zien wat de Co-Raad allemaal te bieden heeft. We blijven ons in zetten om alle studenten te vertegenwoordigen en het onderwijs te blijven verbeteren

Secretaris internus - Bregje Rijvers

Hee, mijn naam is Bregje Rijvers en ik zal aankomend jaar de functie van Secretaris Internus op mij
nemen. Momenteel ben ik alweer anderhalf jaar bezig met mijn coschappen!

In mijn middelbare school periode kwam ik erachter dat ik Geneeskunde wilde gaan studeren. Dit
omdat ik het menselijk lichaam bizar interessant vindt en ik graag iets doe waarbij ik veel contact heb
met mensen. Tijdens de bachelor en master besef ik elke keer nog steeds dat dit echt bij me past.

Tijdens de coschappen heb ik verschillende keren meegemaakt dat het super belangrijk is om als
student een plek te hebben waar je met onderwijs gerelateerde problemen terecht kan. Daarom is
het van belang dat er goede studentenvertegenwoordiging is. Door te solliciteren voor de Co-Raad
hoop ik samen met mijn mede bestuursleden om dit voort te zetten en bij te dragen aan een
inclusieve, stimulerende en positieve leeromgeving voor alle Geneeskunde studenten aan de VU.

Hierbij is het van belang dat er open en goede communicatie is tussen studenten, opleiders,
ziekenhuizen en de faculteit. Hier wil ik als secretaris internus aan bijdragen en zal met jullie contact
houden via de socials en de website!

Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie altijd in de dm van @coraad_vu sliden of mailen naar:
bestuur@co-raad.nl!

Secretaris externus - Max Langerveld

Hoi allemaal, ik ben Max en dit jaar de Secretaris Externus van de Co-Raad VU 2024-1. Dit betekent dat ik me onder andere bezig zal houden met de communicatie binnen het bestuur, het contact met externen en de nieuwsbrief. Ik kijk er naar uit om er voor de co-assistenen een mooi jaar van te maken!

Zelf zit ik in mijn wachttijd en werk ik op de kinder dagbehandeling in het AMC. Daarnaast loop ik tot in de late avonduren de lekkerste pizza's van Amsterdam bij mijn uit de hand gelopen zomerbaan in Oud-West. Verder ga ik graag naar de film, spreek ik af met vrienden in de stad, dans ik met mijn huisgenoten en zwem ik in het Nieuwe Meer. 

Ik ging bij de Co-Raad om verbondenheid te bieden aan co-assistenten, bij te dragen aan de kwaliteit van de master Geneeskunde en gezellige en leerzame evenementen te organiseren. Bovendien hoop ik samen met mijn bestuursgenoten een efficient en hecht bestuur te vormen.

Ik hoop er een mooi jaar van te maken en jullie allemaal te zien bij onze borrels, lezingen en masterclasses! Bij vragen, stuur vooral een brief, groetjes!

Penningmeester - Pien Lelifeld

Ik ben Pien Lelifeld, de Penningmeester van de Co-Raad VU 2024-1. Ik zit op dit moment in M2 en zal binnenkort starten met het coschap ouderengeneeskunde.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie en sport ik graag. Met het zomerse weer spring ik graag op de racefiets en mijn doel van 2024 is dan ook om eindelijk de Marathon van Amsterdam te gaan lopen!

Ik ben een bestuursfunctie gaan doen bij de Co-Raad VU, omdat ik graag meehelp aan het verbeteren van het onderwijs en belangenbehartiger te zijn van de co. Daarnaast vind ik het ook leuk om op sociaal vlak verbonden te blijven met mede-coassistenten, wat op onze borrels uitstekend kan!

Komend bestuursjaar zal ik mij inzetten als Penningmeester, ik ben verantwoordelijk voor de financiën en zal het contact met sponsoren onderhouden. Daarnaast wil ik mij inzetten om de Co-Raad VU zichtbaarder te maken bij de coassistenten, zodat wij laagdrempeliger worden benaderd met vragen, klachten en/of opmerkingen. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, mail dan naar bestuur@co-raad.nl!

Masterfunctionarissen

Masterfunctionaris - Buse Caliskan

Hi! Mijn naam is Buse Caliskan en ik zal aankomend jaar de functie masterfunctionaris vervullen. Ik kijk er erg naar uit om me komend jaar met de rest van de raad in te zetten voor de co-assistenten.

Op dit moment ben ik bezig met mijn coschap Psychiatrie. Verder houd ik ervan om mij vrije tijd door te brengen met mijn familie en vrienden, koken en schilderen. 

Ik kijk ernaar uit om mij in te zetten voor alle co-assistenten en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het prettiger verlopen van de coschappen. Schroom niet en neem vooral contact op als je vragen hebt, mogelijkheden tot verbetering ziet of tegen dingen aanloopt!

Masterfunctionaris - Sophie Voorhuijzen

Hi allemaal, mijn naam is Sophie Voorhuijzen en ik mag mij voorstellen als een van de nieuwe masterfunctionarissen van bestuur 2024-1.
Momenteel ben ik bezig met mijn senior coschap bij de kinderoncologie in het Prinses Máxima Centrum waar ik mij dankbaar verder mag ontwikkelen tot toekomstig arts.

Verder houd ik mij graag bezig met zingen (onder andere in het leukste restaurant van Amsterdam, “Pasta e basta”). Ook maak je mij blij met quality time met vrienden, samen koken of een drankje doen en kijk ik graag voor de tweede keer alle seizoenen van Greys anatomy.

Ik kijk er naar uit om dit jaar een bijdrage te leveren aan de onderwijsontwikkelingen binnen de masteropleiding. Het streven naar een veilige en stimulerende leeromgeving, waarin iedere coassistent zich gehoord voelt en de kans krijgt om zich volledig te ontwikkelen, zal hierin voor mij centraal staan.
Mocht je ergens tegen aanlopen als coassistent, neem dan vooral contact met ons op.

Masterfunctionaris - Lars Maas 

Ik ben Lars Maas en ik zal dit jaar de functie van Masterfunctionaris op mij nemen. Momenteel zit ik in mijn coschap Gynaecologie en Verloskunde.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten en ben ik aan het trainen voor een eerste triatlon. Daarnaast kitesurf ik graag. Naast sporten ben ik ook nog bezig met het afronden van een tweede Master in Health Sciences en mag ik dit jaar eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen.

Het aankomende jaar hoop ik mijn bestuurlijke ervaringen te gebruiken om het onderwijs te verbeteren en de verbinding tussen de opleiding en studenten te zijn. Ik wil ervoor zorgen dat studenten zich gehoord voelen en weten dat wij er zijn om hun belangen te behartigen. Als hier ooit met mij over wilt praten stuur mij dan een bericht!

 

Evenementenfunctionarissen

Evenementenfunctionaris - Emma Karnbrock

Hoi! Mijn naam is Emma Karnbrock en ik zal komend jaar de functie evenementenfunctionaris binnen de Co-Raad vervullen. Op dit moment zit ik in mijn laatste week van het coschap Psychiatrie en als ik later groot ben wil ik graag traumachirurg of orthopeed worden.

In mijn wachttijd voor het beginnen met mijn coschappen heb ik 11 maanden met een camperbusje door Europa gereisd. Ook vind ik het erg leuk om met vrienden af te spreken en samen te koken. Verder werk ik op een zeilschool en houd ik in mijn vrije tijd van hardlopen en snowboarden.

Komend jaar houd ik mij bezig met het organiseren van allerlei Co-Raad evenementen. Ik vind het belangrijk hierbij te concentreren op het organiseren van evenementen die zowel educatief als gezellig zijn, met ook een focus op loopbaanoriëntatie en netwerkmogelijkheden. Ik kijk enorm uit naar komend jaar en tot snel op een van onze evenementen!

Evenementenfunctionaris - Jesper Westra

Hoi, ik ben Jesper Westra, evenementenfunctionaris voor 2024-1.
Op dit moment nader ik het einde van masterjaar 2, en daarna wacht mij het senior coschap bij de Urologie. Ik weet nog niet helemaal welke kant ik op wil, maar het coschap gynaecologie & verloskunde vond ik het leukst. 

In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld - en de kantine - te vinden, of op het terras met een 30 seconds app in mijn hand. Verder ga ik graag naar concerten en festivals. Ik ben een enorme filmfanaat en mijn droom is om ooit zelf een film/serie te maken.  

De Co-Raad heb ik leren kennen tijdens de mooie evenementen van afgelopen jaar en het is erg leuk om nu zelf betrokken te zijn bij de organisatie hiervan. Als het aan mij ligt, zal het komende halfjaar een gezonde mix van leerzame en gezellige gelegenheden worden. Ik denk namelijk dat we dat als coassistenten allemaal wel kunnen gebruiken. 

Verder hoop ik dat we komende periode als Co-Raad ons hard kunnen maken voor verbetering van het onderwijs, en dat we onze ervaringen kunnen overbrengen op de nieuwe lichtingen coassistenten.