Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuwsberichten

 • Sollicitaties bestuursfuncties Co-Raad VUmc GEOPEND!

  Wil jij je inzetten voor de belangen van coassisenten van het VUmc? Ben jij een enthousiaste coassistent die graag actief betrokken is bij het masteronderwijs? Lijkt het je leuk om leerzame workshops te organiseren voor je mede-coassistenten? Wil jij aan de slag binnen een gezellig team?

  Solliciteer dan nu naar één van de bestuursfuncties binnen Co-Raad VUmc.
  Wij zoeken:
  - Penningmeester
  - Secretaris
  - Masterfunctionaris
  - Evenementen & PR functionaris (2x)

  In dit bestand vind je meer informatie over de bestuursfuncties. Of bij een van de huidige bestuursleden, spreek ons gerust aan!

  Stuur uiterlijk vrijdag 17 november om 23:59 uur een e-mail met CV en motivatiebrief naar bestuur@co-raad.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op de avonden van 20, 21 en 22 november.

    • George J.R. Maat is met zijn werk betrokken geweest als kernlid Landelijk Team Forensische Opsporingen bij het identificatieproces van honderden slachtoffers van grote incidenten. Zoals de vuurwerkramp in Enschede, de massagraven in Kosovo, de tsunami in Thailand en van de MH-17 slachtoffers in Oekraïne. Vaak werkte hij onder erbarmelijke omstandigheden, vechtend tegen warmte en tijd, strijdend tegen de lokale autoriteiten en primitieve techniek ter plaatse.